لازمه که درباره بیزینس پلن با تاپ توجیهی بیشتر بدانید

لازمه که درباره بیزینس پلن با تاپ توجیهی بیشتر بدانید

لازمه که درباره بیزینس پلن با تاپ توجیهی بیشتر بدانید

Blog Article

بیزینس پلن هر کسب و کار سندی است که اهداف، خدمات، محصولات، جایگاه صنعتی، اهداف بازاریابی و پیشبینیهای مالی آن کسب و کار را توصیف میکند. اطلاعاتی که در یک پلن کاری در کنار هم قرار میگیرند، میتوانند راهنمای بسیار مفیدی برای اداره و توسعه کسب و کار شما باشند.

درست است که خلاصه یا چکیده همیشه اول هر کتاب یا طرحی نوشته میشود، اما شما باید آن را آخر کار بنویسید! چرا که قبل از نوشتن طرح کلی نمیدانید نکات مهم و کلیدی که باید در قسمت خلاصه به آنها اشاره کنید، کدامند.

بهعلاوه اطلاعات مفیدی نیز از نحوه مالکیت شرکت و درصد مشارکت هرکدام از شرکای تجاری کسب و کارتان را در این بخش ذکر کنید.

این شامل تعیین مشتریان هدف شما، درک اینکه چه چیزی باعث می شود آنها را انتخاب کنید، و چگونگی دستیابی به آنها از طریق کمپین های بازاریابی را شامل می شود.

نکته کلیدی در این بخش این است که مختصر و در عین حال جذاب باشد.

منابع انسانی چرخه حیاتی یک کسب و کار است و مشخص بودن برنامه آن ها برای بیزینس پلن ضروری است. چه تعداد نیرو، با چه توان و ویژگی هایی برای چه کارهایی نیاز دارید؟ برای آموزش و توسعه مهارت های آنها چه برنامه ای دارید؟ رابطه توانمندشدن کارکنان شما با توسعه و پیشرفت کسب و کار چیست و جه شاخصی برای رشد کارتان و کارکنان دارید؟

فرآیند نگارش طرح توجیهی نمونه طرح توجیهی برای وام کمک می کند تا مفروضات "پنهان" قبلی ، شفاف شود. با نگارش و ارزیابی آنها می توانید آنها را آزمایش کرده و اعتبار آنها را تجزیه و تحلیل کنید.

آیا کسب و کار شما نیاز به افزایش سرمایه دارد؟ چقدر؟ یکی از اهداف طرح توجیهی این است که به شما کمک کند تا دقیقا مشخص کنید چه مقدار سرمایه نیاز دارید و برای چه چیزی از آن استفاده خواهید کرد.

با مشخص کردن این موارد به مخاطبان اعتماد به نفس میدهید. چرا که آنها میفهمند تخصص و شناخت کافی از مشتریهای بالقوه دارید.

مهم نیست که چقدر عالی باشید ، شما فقط یک نفر هستید. خوب است که یک تیم داشته باشید تا به شما کمک کند. چه کسانی هستند و چه مهارت و تجربیاتی دارند ؟

طرح توجیهی خوب باید شامل یک خلاصه اجرایی و بخش هایی در مورد محصولات و خدمات، استراتژی بازاریابی و تجزیه و تحلیل، برنامه ریزی مالی و بودجه باشد

در قسمت فرآیند تولید توضیح دهید که چطور میخواهید محصولات/خدمات جدید تولید کنید. منابع اولیه یا اجزای سازنده قرار است از کجا تامین شود.

طرح توجیهی استارتاپ یک سند مکتوب است که ایده ها و استراتژی های شما را برای راه اندازی، مدیریت و در نهایت خروج از سرمایه گذاری جدید شما مشخص می کند.

یک طرح توجیهی به شما کمک میکند تا استعدادهای اجرایی را جذب کنید و تعیین کنید که آیا آنها برای شرکت شما مناسب هستند یا خیر.

Report this page